Danmarks førende maskinfabrik udvider sælgerstab

Salgskonsulent Lars Vinge ser frem til at serivcere nye såvel som kendte kunder hos Danmarks markedsførende maskinfabrik JST A/S.
© Foto: Anita Corpas

PRESSE TEKST & FOTO for Maskinfabrikken JST A/S

Danmarks førende maskinfabrik i moderne maskinudstyr til entreprenør- og landbrugserhvervet; Maskinfabrikken JST A/S i Vestjylland udvider første september staben med 43-årige salgskonsulent Lars Vinge.

Lars Vinge kommer fra en lignende stilling hos maskinkonkurrenten og kollegaen EBCO i Nordsjælland – det tidligere RH-Beco.

Enorm ekspansion

JST A/S producerer i dag landets bredeste udvalg af udstyr til læsse- og gravemaskiner med et totalt sortiment på godt 850 produkter. Alt sammen dansk produceret.

Ansættelsen af Lars Vinge er en følgevirkning af en enorm ekspansion.

På under tre år har den solide vestjyske maskinfabrik JST A/S tidoblet sin kundeportefølje.

I samme periode har maskinfabrikken udvidet medarbejderstaben fra 12 til 35 ansatte og generer i dag en omsætning på over 35 millioner kroner om året.

– Vi lægger meget stor vægt på kvalitet, service og kundetilfredshed, derfor optimerer vi konsulentområdet for at kunne imødekomme vores kunder bedst muligt, siger Niels Jørgensen, indehaver af JST A/S.

Han er tilfreds med at have formået at stille et fristende jobtilbud for en af branchens meget garvede salgskonsulenter.

Salgskonsulent Lars Vinge har været i maskinbranchen i over otte år og har tillige over en årrække haft et vågent øje til virksomheden.

– Jeg har naturligvis fulgt JST A/S på sidelinjen, og virksomhedens resultater er ikke til at overse.

– Personligt giver det nye job mig et fremtidsperspektiv med mulighed for udvikling og nye horisonter, siger Lars Vinge, der ser frem til at servicere nye såvel som kendte kunder.

Deler vandene

Fremover kommer Lars Vinge til at servicere kunder i Sønderjylland delt fra Horsens Øst til Skjern Vest, foruden det sydlige område fra motorvejene på henholdsvis Fyn og Sjælland.

Mens virksomhedens i forvejen rutinerede salgskonsulent Jørgen Eriksen fortsat vil rådgive kunder i Nordjylland og modsat de nordlige områder for motorvejene.

 

Yderligere oplysninger:

Lars Vinge, Salgskonsulent

Niels Jørgensen, indehaver

Maskinfabrikken JST A/S telefon 9734 3100