Hyggelig renoveret landejendom

Hyggeligt landsted meget tæt på Ringkøbing

Meget hyggelig godt beliggende landsted/hesteejendom på 3,3 ha kun tre km fra indkøbsmulighed og skole lige uden for Ringkøbing byskel i rolige grønne omgivelser med storslået udsigt over den tilhørende jord, som pt. er udlagt i græsfolde.

Ejendommen indeholder: Entre, dejligt køkkenalrum med amerikanerkøleskab, brændeovn i spiseafdeling og dobbelt terrassedør med udgang til haven mod syd efterfulgt af fællesareal med rummelige skabe og udgang til sydvestvendt terrasse.
Alle gulve er anlagt med støbte kvalitetsklinker fra Randers tegl og gulvvarme.

I alt fire værelser med fyrretræsgulve, heraf to med direkte udgang til haven mod vest, to badeværelser med brus og gulvvarme, heraf det nyeste med unidræn og vaskemaskine.

Stor dejlig vinkelstue med fyrretræsgulve, designerpejs og udgang til vestvendt have og baggang med indbygget skabsvæg og 86 m2 lunt fyrrum med værksted.

Ejendommen er renoveret de senere år med blandt andet nyt køkken, bad, nye vinduer, døre, 300 mm rockwool over samtlige 256 m2 og 70-100 mm i alle vægge.
Ny septiktank og sandmile. Moderne opvarmning med selvforsynende træpillefyr koblet til treton silo.

Dertil kommer 120m2 nybygget udhus/stald beklædt med Kalmar lærk og med støbte gulve, to hestebokse i rustfrit stål og skydelåger, løsdrift, og plads til trailer og foderopbevaring, og fold udstyret med frostfri vandkop.

Endelig er der nyanlagt 25x50m ovalridebane med runddel til voltearbejde og mulighed for at etablere oplyst baneanlæg.

Under bonusmateriale medfølger et hønsehus, velanlagt køkkenhave, overkommelig have, solterrasse mod øst og lille frugthave.

Ejendommen drives i dag som hobby med Islandske heste.