OM ANITA CORPAS

Erfaren journalist og kommunikatør. Praktisk og eksekverende indenfor alle medieområder. Idérig, kreativ og får ting til at ske. Udadvendt og struktureret, god til deadlines, innovativ, handler og leverer i henhold til specifikationer og til tiden.fotograf anita corpas

Forestået marketings- og vejledningskampagner for fx Erhvervsstyrelsen, landbruget, arkitekterne, filmet for TV2 Razzia, udfærdiget og eksekveret flere presse- og kommunikationsstrategier. Gennemført processtyring og implementering af websites, været moderator på Folkemødet, og har massiv erfaring i at producere både praktisk og strategisk i alle grene af mit fag.

2013 & 2015 Vinder af Tv-konkurrence hos Danske Fødevare- og landbrugsjournalister.

Trives med uforudsigelige hverdage, højt tempo, bred kontaktflade og projektforløb, gerne med særlig følelse af formål og tilfredshed ved at medvirke til at forbedre andres livskvalitet.

Kommunikerer succes’er, inddrager omgivelserne og er vant til at omsætte svært tilgængeligt stof til læsbart. Teknisk flair og rutineret wordpressbruger. 

Pressefotograf, journalist, videojournalist og podcastvært

Anita Corpas er medlem af Dansk Journalistforbund (DJ).
Uddannet pressefotograf fra Danmarks Journalisthøjskole i 1990 og siden efteruddannet journalist og video-journalist og podcastproducent.

En høj grad af kvalitet og kompetence er vigtig. Derfor er fagligheden i orden.

Anita Corpas fører egen Volvo – og om nødvendigt også gerne motorcykel, mindre båd eller ældre islandsk hest.

Foretrukne fritidsaktiviteter er islandske heste. Er desuden indehaver af Søfartsstyrelsens Duelighedsprøve i Sejlads for Fritidssejlere og har naturligvis kørekort til trailer- og motorcykel.