Årets hotte staldtip: Bladr dig til bedre viden

Vestjysk LandbforeningGuidebøger fra Vestjysk Landboforening er årets hotte staldtip til firmagaven, siger teamleder for kvæg; Helle Dahl Schmidt.

Vestjysk Landboforenings kalve- og kvæg eksperter er redaktører på to unikke opslagsværk om at læse signaler hos kalve og køer.

Og de er årets hotte staldtip til firma-julegaven, siger teamleder for kvæg, Helle Dahl Schmidt.

– Det er knaldgode opslagsværk, der lige er til at gå til klokken to om natten.

Tekst & foto: Anita Corpas

Få fif til gode rutiner, tiltag, der giver værdi, how to og nytteeffekt med to praktiske guides fyldt med fotos fra virkelighedens verden.

Vestjysk Landboforenings kalveekspert Rikke Engelbrecht og chefrådgiver for kvæg; Ida Ringgaard er redaktører på de to unikke opslagsværk, der handler om at læse signaler hos kalve og køer.

– Kalvebogen er den eneste af sin art i Danmark. Der findes ikke andre opdaterede fagbøger på området, siger Helle Dahl Schmidt, teamleder for Kvæg hos Vestjysk Landboforening.

– Begge er de helt uundværlige opslagsværk for enhver driftsleder, der vil lære andre at opnå en god sundhed og høj produktion i stalden, lyder anbefalingen fra Helle Dahl Schmidt.

De to praktiske guides er skrevet af dyrlægerne Jan Hulsen, Dries Arden og Berrie Klein Swormink og tager læseren med ud i virkeligheden fyldt med fotos i en letlæst og overskuelig form.

Nyttig om natten

Bøgerne er desuden nyttig viden i hurtig form.

Foderbogen; Fodersignaler beskriver alt fra gødning, adfærd og diagnoser, foruden sygdomme, hvordan du undersøger, stiller diagnoser, behandler og forebygger, som er blandt de udfordringer mange landmænd står med i staldene.

Kalvebogen; Kalvesignaler er en systematisk og praktisk guide til trivsel for kalve fra fødsel til kælvning. Designet til alle, der passer kalve og vil erkende sine stærke og svage sider.

– Det er to knaldgode opslagsværk, der lige er til at gå til, når man har brug for det – også klokken to om natten.

– Giv den til medarbejderne i julegave sammen med den sædvanlige stak rødvin. Alle bladrer i noget med billeder.

– Og med disse bøger bladrer dine medarbejdere sig oven i købet til bedre viden, fastslår Helle Dahl Schmidt.

Yderligere information:
Helle Dahl Schmidt, teamleder for Kvæg i Vestjysk Landboforening, direkte telefon: 5137 7608