Film: Vestjyske landmænd i sydkoreansk TV

Creative director Min-Ji Kim (tv), TV-producer Sang-Yong Park fra KBS og koordinator og tolk for det sydkoreanske TV; Young-Suk No fik de vestjysk landmænd til at agere.

Sydkoreansk TV har været i Danmark for at undersøge den danske tillid, og i den forbindelse talte de med formand for Vestjysk Landboforening Søren Christensen og besøgte gårdejer Vagn Lindy Petersen.

a corpas production
Danmark er det land i verden, hvor folk har mest tillid til hinanden.

Det budskab har fået den sydkoreanske public servicekanal KBS, hvilket svarer til Danmarks Radio til Danmark for at undersøge den danske tillid nærmere.

Formålet er at lave et program, der skal inspirere det sydkoreanske folk og politikere om den danske model for tillid til hinanden.

Blandt andet menes den danske andelsbevægelse at være et godt udtryk for, hvordan den danske tillid er bygget op.

– For i andelsbevægelsen handler det om at arbejde sammen og have tillid til hinanden, siger koordinater og tolk for KBS; Young-Suk No.

I den forbindelse talte det sydkoreanske tv med formanden for Vestjysk Landboforening; Søren Christensen og besøgte gårdejer Vagn Lindy Petersen fra Skjern.

– Det er tankevækkende, at andre lande ser en kvalitet hos os, som vi ikke selv umiddelbart tænker over, siger Søren Christensen.