NYT om Navne hos Vestjysk Landboforening

Vestjysk Mægler optimerer med ny ejendomsmægler

© Foto: Anita Corpas

Vestjysk Mægler har per 1. september ansat 31-årige Mie Hounsgaard Mikkelsen i en nyoprettet stilling som ejendomsmægler.

Mie Mikkelsen kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver gennem 12 år hos Nykredit i Herning med erhverv og landbrug som speciale.

Her har hun primært rådgivet landmænd og erhvervskunder i Ringkøbing-Skjern, Lemvig, Holstebro og Struer kommuner, foruden foretaget ejendomsvurderinger for Nykredit.

Udover sin økonomiuddannelse som finansiel rådgiver er Mie Mikkelsen også i 2009 uddannet ejendomsmægler. I sit kommende virke bliver det primært landbrugsejendomme hun får som ansvarsområde.

Privat er Mie Mikkelsen gift med Jimmi, der er projektleder ved Siemens, og parret bor i Nr. Felding med døtrene Lærke og Linea på henholdsvis tre og fem år.

Vestjysk Mægler består desuden af ejendomsmægler MDE og chef for ejendomsgruppen Per Christensen, ejendomsmægler MDE Olav Kristensen, ejendomsassistent Maibritt Jeppesen og sekretær Lene Gaarde.

Udover fællesskabet med De Grønne Mæglere er Vestjysk Mægler også medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

© Foto: Anita Corpas

© Foto: Anita Corpas

Talnørd skal give landmænd statistik om bedriften

Vestjysk Landboforening har per 15. September ansat 25 årige Line Lykkegaard Nøhr i en nyoprettet stilling som rådgiverassistent for produktion.

Line Lykkegaard Nøhr er nyuddannet jordbrugsteknolog fra Vejlby landbrugsskole med speciale i Kvæg.

Hendes arbejdsområde hos produktion i Vestjysk Landboforening bliver på tværs af fagene kvæg, planter og driftsøkonomi med at nørde med tal og statistikker.

Formålet er give landmændene system og større overblik over aktuelle produktionstal. Resultaterne skal gerne bidrage med viden om udviklingen på de enkelte bedrifter, så  landmænd, der eventuelt ønsker at optimere eller trimme deres bedrifter, har klare fakta at arbejde ud fra.

Oprindeligt er Line Lykkegaard Nøhr uddannet landmand og kommer fra Ans i Midtjylland.
Hun bor i Ørnhøj med sin kæreste Jeppe, der er agrarøkonom og ansat på en kvæggård i området.