Rockmelankoli i topklasse på Ringkjøbing Gymnasium

De tre hovedroller indtages af Kristian Kolby Eriksen, Sofie Brøndum og Sarah Skovhus.
© Foto: Anita Corpas

PRESSEMEDDELELSE for RINGKJØBING GYMNSIUM
TEKST & FOTO: ANITA CORPAS

Årets musicalbrag sprænger generationskløften når Ringkjøbing Gymnasium serverer et euforisk genhør med alle de svedige rockklassikere i musicalen We Will Rock You med Queen

Vi er i en nært forestående fremtid. Rockmusikken er stendød, og verdenen er ensrettet.
Nogle unge oprører sværmer om den sagnomspundne rockmusik og prøver at gætte sig til livet i gamle dage. Imidlertid tror de, at Britney Spears er en mand og Meat Loaf er en kvinde…

Ringkjøbing Gymnasium har ry for gentagende at bjergtage sit publikum med det ene årlige kæmpe musicalbrag efter det andet.
I over 25 år har elever og lærere solgt tusindvis af billetter på internationalt kendte musicalopsætninger såsom The Wall, Grease, SOS og Skatteøen.

Men den oplevelse, der kommer til at lamme publikums centralnervesystem i år vil overgå alt – ja, selv generationskløften.
For uanset hvilket årti, du har gjort dansegulvene – så har musikken fra det verdenskendte rockband Queen og den legendariske Freddie Mercury fået skosålerne til at gløde.

Verdenskendt musical
Ringkjøbing Gymnasium opfører i år musicalen We Will Rock You, der i adskillige opførsler er set i stort set alle af verdens kontinenter med musik af Queen og Ben Elton og her efter oversættelse af lektor Jesper Fjord.

På gymnasiet har 150 skuespillere, musikere og regissører knoklet i månedsvis for at sikre denne succesklassiker sit sublime afsæt forud for premiere den 15. november – her i Vestjylland.

Den kvindelige hovedrolle indtages igen i år af den på de skrå brædder noget rutinerede 17-årige Sarah Skovhus.
Hun spiller Scaramouche, der er en utilpasset ung Goth kvinde, der har svært ved at finde ind i samfundet.

Sarah spiller overfor debutant Kristian Kolby Eriksen på 18 år, som mange vil kende for sit musiske talent på de jyske spillesteder – senest sammen med bl.a. Poul Krebs. Han spiller den unge vilde Galileo Figaro, der hører rocktekster i sine drømme.

Svedig rock
Publikum kan se frem til et svedigt musikalsk retro-opgør med alt fra Birthe Kjær til Prince, og alle der har udlevet en fandenivoldsk guitarsolo eller redet på de store rockbølger vil nyde genhøret med We Will Rock You, Don’t stop me now og ikke mindst den helt legendariske Bohemian Rhapsody, der mestrer at gabe over springet fra opera til hård rock.

Billetsalget er allerede i gang, og interesserede kan kontakte Ringkjøbing Gymnasium.

Billetterne koster 80 kroner for voksne og 40 kroner for børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.