Vestjysk landboscoop til moderne landmænd

Jens Møller Nielsen, direktør i Vestjysk Landboforening

Vi vover at sprænge de vante rammer og har sammensat en aften, som gerne skal appellere til bredden og til den moderne landmand, siger direktør Jens Møller Nielsen. Foto: Anita Corpas

Vigende fremmøde til den årlige generalforsamling har fået Vestjysk Landboforening til at tænke i nye baner.
I år skal beretning og regnskab serveres med buffet og rap i måsen, anført af en af Danmarks mest efterspurgte indlægsholdere.

Af Anita Corpas, corpas&co

Vigende fremmøde gennem de senere år har fået Vestjysk Landboforening til for første gang i 13 år at henlægge den ordinære generalforsamling til både en ny location og til at omdefinere aftens indhold.

– En forening er ikke stærkere end den opbakning, den har blandt sine medlemmer, siger Jens Møller Nielsen, direktør i Vestjysk Landboforening.

– Derfor har vi vendt begrebet om en generalforsamling på hovedet og skabt en aften, hvor medlemmerne også vil blive beværtet mentalt og med garanti få noget med hjem, siger han om baggrunden for tiltaget.

Talerscoop

I år bliver formandens beretning om det forgangne år, regnskab- og budgettal derfor serveret med smagfuld buffet med mulighed for verbale klaps til landbotoppen, styret af den rutinerede debattør og gårdejer Jens Peter Bendtsen, og som creme på desserten afrundes aften med velanbragte rap i måsen anført af en af Danmarks mest efterspurgte indlægsholdere.

Vestjysk Landboforening har til anledningen intet mindre gjort et kæmpe scoop ved at formå at trække den prisvindende, internationalt kendte virksomhedsrådgiver; Soulaima Gourani til Vestjylland.

Soulaima Gourani er tidligere leder i Hewlett-Packard og A.P. MøllerMaersk.

I dag er hun forfatter, rådgiver og indlægsholder for en række af Danmarks mest innovative virksomheder.

Hun er kåret som én af Europas100 talenter. Udnævnt som globalt ledertalent. Kåret som én blandt de 20 bedst erhvervstænkende
personer i Norden.

Og så har hun årelang erfaring i at rykke nogle af verdens tungeste erhvervsledere ud af deres komfortzone.

– Kom hvis I tør.  Det kræver mod at rykke ud af sin komfortzone, men udvikling er også at tænke anderledes – og at være anderledes, siger Jens Møller Nielsen og forklarer; at Soulaima Gourani er kendt for at være hudløs ærlig og for at sætte skub i sine tilhørere.

– I hvert fald har vi som forening modtaget signalet. Vi vover at sprænge de vante rammer og har sammensat en aften med et helt nyt forløb for en generalforsamling.

– En aften som gerne skal appellere til bredden og den moderne landmand, påpeger Jens Møller Nielsen.

Ny location
Eftersom Vestjysk Landboforening for første gang ligeledes inviterer medlemmerne til at tage en ledsager med til generalforsamlingen, stiger kravet til plads, og aftenen er derfor henlagt til de smukke historiske rammer på Lønborggård.

Selve generalforsamling, debat og foredrag er åben for alle.

Imidlertid er det et krav, senest tirsdag den 18. marts at melde sig til, hvis man vil spise med fra kl. 18:00.

Den ordinære generalforsamling starter kl. 19:15.

Yderligere oplysninger:

Jens Møller Nielsen, direktør i Vestjysk Landboforening – direkte telefon 2427 7828

Dagsorden

TID/STED

Generalforsamling i Vestjysk Landboforening – torsdag den 27. marts fra kl. 18:00-22:00

Lønborggård
Lønborggårdsvej 1, Tarm

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.