Kvæg-kvinde ny topchef i VL / VJL PRESSE

Den samlede top i VL. Fra venstre direktør Jens Møller Nielsen, chefrådgiver for produktion Ida Ringgaard og Johs. Enevoldsen, chefrådgiver for økonomi. Foto: Anita Corpas

 

Den samlede top i VL. Fra venstre direktør Jens Møller Nielsen, chefrådgiver for produktion Ida Ringgaard og Johs. Enevoldsen, chefrådgiver for økonomi. Foto: Anita Corpas

VJL PRESSE Tekst, foto og Video; Vestjysk Landboforening

 

Ida Ringgaard bliver ny topchef for produktion i Vestjysk Landboforening.

 

Af Anita Corpas

 

Det er en af dansk landbrugs mest markante rådgiverprofiler, der ved årsskiftet indtræder i Vestjysk Landboforenings øverste ledelse.

41årige Ida Ringgaard bliver chefrådgiver for produktion i Vestjysk Landboforening, der omfatter Team Kvæg, Team Plante og Natur & Miljø med samlet 25 medarbejdere.

 

Ida Ringgaard har som leder af Team Kvæg i VL gennem de seneste 10 år medvirket til at gøre teamet til et af landets mest benyttede rådgiverhold.

Den synergi ser direktøren for Vestjysk Landboforening frem til skal forstærkes på Ørneborgen i Ringkøbing.

 

– Ida har med stor succes implementeret en rådgivning, der går på tværs af fag. Hun tænker anderledes og i helheder og får folk til at se muligheder frem for begrænsninger, siger Jens Møller Nielsen og pointerer;

– Det har skabt vækst og udsyn, at rådgiverne hjælper hinanden.

 

Han forklarer, at udpegningen sker i forbindelse med en organisationsændring i landboforeningen, hvor økonomi og drift allerede er samlet.

– Det er derfor naturligt også at samle produktionsgrenene i en enhed, siger han.

 

Selv har Ida Ringgaad ikke færdigstøbte strategier, når hun første januar indtager det nye område for produktion.

– Jeg ser frem til at få de gode faglige kvalifikationer samlet. Fagfolk bliver for fagfede, hvis ikke vi blander os med andre fagområder.

– Derfor forventer jeg at den nye konstruktion i Vestjysk kommer til at give vækst i landbruget – både her i det vestjyske, men også hos vore kunder i resten af landet, påpeger Ida Ringgaard.

 

Hun understreger, at den nye toppost på ingen måde vil holde hende fra stald og marker.

– For mig er det stadig lykken sammen med landmanden at finde frem til de bedste løsninger, siger hun.

 

Privat er Ida Ringgaard gift med mælkeproducent Peter Bundgaard, der driver Moesgaard ved Kibæk med 150 køer af Dansk Holstein. Parret har sammen Mads på 13 år og Mathilde på 10 år.

 

Yderligere oplysninger:

Ida Ringgaard, chefrådgiver for produktion i Vestjysk Landboforening, direkte telefon 4094 9550

 

Jens Møller Nielsen, direktør for Vestjysk Landboforening, direkte telefon 2427 7828