VJL PRESSE / Vestjysk guld på årets landsskue

Vestjysk Landboforenings stand i Hal Q på Landsskue i Herning er beklædt med guld, og rådgiverne lover, at her finder de guldet.

Foto: Anita Corpas

 

TEKST FOTO VIDEO for Vestjysk Landboforening

 

Trods gråvejr og flere millimeter styrtregn flere steder i landet, er mange landmændene alligevel fundet frem til guldet hos Vestjysk Landboforening i hal Q på årets Landsskue i Herning.

– Stemningen er fortrøstningsfuld, og landmændene er glade for at høre, at der stadig er nogen der tror på fremtiden, siger chefrådgiver Ida Ringgaard.

 

Af Anita Corpas

Trods gråvejr og flere millimeter styrtregn flere steder i landet er mange landmænd fundet frem til guldet hos Vestjysk Landboforening i hal Q.

Blandt de besøgende har der også været mange landmænd fra Morsø Fjordbank i det nordjyske på årets Landsskue i Herning.

 

– Stemningen er fortrøstningsfuld, og landmændene er glade for at høre, at der stadig er nogen, der tror på fremtiden, siger chefrådgiver Ida Ringgaard.

– Vore økonomieksperter har også haft travlt med at imdøekomme henvendelser fra landmænd, der er nye kunder Finansiel Stabilitet efter Morsø Fjordbanks krak, fortæller hun.

 

Profit-koncept er en succes

Imidlertid er det Vestjysk Landboforenings tværfaglige koncept med at give garanti for rådgivning, der ”hamrer igennem”, som kalveekspert Rikke Engelbrecht udtrykker det.

– Betal 10.000 i rådgivning og tjen 100.000 kroner – det er et sprog landmændene forstår, siger hun.

Team Profit blev lanceret ved nytår og er et tværfaglige rådgiver-tilbud, der består af kvægrådgivere, dyrlæge og økonomiekspert, der garanterer faktor ti på bundlinjen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.