Landboformand først med web bonde-blog

Vestjysk Landboforening etablerer landets første bonde-blog med webtv info-indslag fra landboformanden på vjl.dk.

Bonde-Bloggen opfylder et behov og bliver landbo-formandens direkte linje til kollegerne, og formanden ser frem til medlemmernes respons.

– Vi vil gerne have en mere direkte linje til vores medlemmer og andre, som interesserer sig for landbruget, siger landboformand Søren Christensen.

 

Af Anita Corpas

 

Vestjysk Landboforening etablerer landets første bonde-blog med webtv info-indslag fra landboformanden.

Bonde-Bloggen bliver landbo-formandens direkte linje til kollegerne, og han ser frem til medlemmernes respons.

 

– Vi vil gerne have en mere direkte linje til vores medlemmer og andre, som interesserer sig for landbruget, siger landboformand Søren Christensen til foreningens hjemmeside; vjl.dk.

– Det skal være nemt at komme i forbindelse med os. At sige sin mening eller at hente information, understreger han.

 

Synlighed

På landboforeningens netop afholdte generalforsamling i marts blev der udtrykt ønske om et fælles debatforum på foreningens hjemmeside.

– Vi har taget opfordringen til os, og jeg ser meget frem til dialog med medlemmerne, pointerer Søren Christensen.

Han forklarer, at initiativet desuden støtter det vestjyske landbrugs bestræbelser på fortsat at være synlige og tilgængelige for især landbo-kolleger – men også gerne forbrugere.

 

I sidste uge etablerede Vestjysk Landboforening sig ligeledes som den første landboforening i Danmark på det sociale micro-blognetværk twitter.com.

 

Bonde-Bloggen bliver landbo-formand, Søren Christensens direkte linje til kollegerne, og han ser frem til medlemmernes respons. Foto: Anita Corpas.

Klik på: BONDE-BLOGGEN