PRESSE for Kostakademiet i Hover

PRESSE

web tekst foto og nyheder

www.kostakademiet.dk

Bagerst fra venstre: Ragna Helth Højgaard, Varde, Lise Rønnemose, Svendborg, Mariane Lindvig, Rønde, Hanne Færgegaard Sørensen, Skive, Marie Brix, Ålbæk, Tina Nielsen, Holstebro, Anne Mette Jensen, København Ø.

Forrest fra venstre: Gitte Lage, Ringe, Line Penstoft, Hørning, Hanne Michelsen, Kolding, Jenni Jensen, Faaborg, Lone Jørgensen, Thisted.

Foto: Kostakademiet

Nyt hold kostvejledere fra hele landet har netop bestået eksamen fra Kostakademiet i Hover – undervist og eksamineret af nogle af Danmarks førende ernæringsterapeuter.

 

 

PRESSEMEDDELELSE

Af Anita Corpas

 

Et nyt hold elever har netop bestået den toårige kostvejlederuddannelse fra Kostakademiet i Hover i Vestjylland.

Henover 13 weekendseminarer har de nye kostvejledere gennemgået en grundig praktisk og teoretisk undervisning i ernæringslære samt anatomi, fysiologi og sygdomslære på niveau med sygeplejerskeuddannelsen foruden modtaget kurser i formidling og coaching.

 

Eneste i landet med køkken

Kostakademiet i Hover er det eneste uddannelsessted for ernæring i landet, der har eget skolekøkken, hvilket giver eleverne en helt exceptionel mulighed for at tilberede og anrette menuer med udgangspunkt i sunde råvarer, farver, vitaminer og mineraler, fortæller Bodil Byskov, skoleleder for Kostakademiet i Hover.

– Det er her skolens elever forbinder teori med praksis, for det er meget vigtigt for os, at eleverne ved, hvad de taler om, så de bliver dygtige til at vejlede om kost, pointerer hun.

 

Danmarks bedste

Uddannelsen fra Kostakademiet i Hover sender eleverne ud med faglig ballast til at arbejde i det etablerede sundhedsvæsen.

Mange elever bruger uddannelsen i deres nuværende erhvervsarbejde som blandt andet økonomaer, køkkenledere, fysioterapeuter eller alternative behandlere.

De nye kostvejledere er eksamineret af nogle af Danmarks førende ernæringsterapeuter; heriblandt Marianne Fjordgård og Anne van der Merwede, som begge har udgivet flere bøger om kost og ernæring.

 

Anne van der Merwede er også tilknyttet som underviser på skolen og har desuden skrevet flere lærebøger og medvirket i tv-serien ”Sund-skøn-mad”.

Yderligere oplysninger

Bodil Byskov, skoleleder Kostakademiet i Hover, telefon 2035 7908 www.kostakademiet.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.