Vestjysk kødsucces kræver nye roller i stærkt samarbejde

© Foto: Anita Corpas

© Pressefoto: Anita Corpas

Det vestjyske producentsamarbejde; Økogårdene Skjern Enge overtager ejerskabet til den virtuelle slagterbutik slagtersørensen.dk

PRESSETEKST & FOTO: Økogårdene Skjern Enge

Økogårdene Skjern Enge overtager den virtuelle slagterbutik og markedsføringen af slagtersørensen.dk fra slagtermester Nicolai Sørensen i Videbæk.

Årsagen er en overvældende efterspørgsel på kvalitetskød og vestjyske egnsprodukter.
En popularitet, der gør, at de to forretninger nu styrker deres position på markedet med nye roller.

– Gennem fire år har vi haft et stærkt samarbejde med slagter Sørensen. Nu udvikler begge forretninger sig så hurtigt, at vi må optimere vores forretningsmodel, siger Erling Bonde, direktør i Økogårdene Skjern Enge.

Det betyder, at Økogårdene Skjern Enge, der er ejet af kød- og svineproducenterne Søren Christensen og Erling Bonde overtager al markedsføring og den fremtidig drift af webshoppen slagtersørensen.dk foruden alt engroshandel.

– Økogårdenes slagteriprodukter fortsætter uændret med at blive forarbejdet under Slagter Sørensen kyndige kniv, pointerer Erling Bonde.

Han forklarer, at slagterbutikken stadig vil være at finde på den sædvanlige webadresse, også selvom den i løbet af efteråret ændrer navn til økogårdene.dk.

Oplevelse

Imidlertid er de nye roller en nødvendighed både for at kunne imødekomme efterspørgslen og for at begge business kan få plads til vokse.

– Økogårdene Skjern Enge har etableret kontor i det nye innovationscenter Innovest i Skjern, og vi har udvidet vores aktiviteter med guidede oplevelsesture hos de vestjyske producenter, siger Erling Bonde.

Alt i mens har Slagter Sørensen indgået kompagniskab med en kollega og bygger 260m2 nyt håndværksslagteri, der står klar i Videbæk til november.

Kvalitetseventyr

Den virtuelle slagterbutik har i dag omkring 2000 faste private kunder fordelt over hele landet.
Derudover er Økogårdene Skjern Enge i seriøse forhandlinger med butikker i Torvehallerne i København.

Endelig løftes sløret for, at forretningen er i færd med udvikle et morgensmadsprodukt til salg i detailledet med økologiske og glutenfri gryn.

Yderligere oplysninger:
Erling Bonde, direktør i Økogårdene Skjern Enge – direkte telefon 2217 4551